Om Gründerbloggen

Gründerbloggen er for gründere og ledere i små og mellomstore bedrifter. Vårt mål er å bidra hele veien fra idéfasen til etablering og vekstbedrift.

På Gründerbloggen finner du artikler om det å etablere og drive en bedrift, gründerhistorier fortalt av de som allerede har satset, tilgang til aktuelle events og nyttige ressurser relatert til etablering og drift.

Vårt hovedfokus er å publisere godt faglig innhold innenfor emnene: (1) Gründerhistorier, (2) Bedriftsetablering og utvikling, (3) Markedsføring og salg og (4) Økonomi og administrasjon. Videre finner du en side hvor vi har samlet nyttige ressurser relatert til etablering og drift – samt en side hvor vi har samlet en oversikt over aktuelle events.

Gründerbloggen ble i sin opprinnelige form lansert tidlig 2010 og etablerte seg raskt som en relativt anerkjent forretningsblogg med et stort antall lesere. Noe senere skulle uheldige omstendigheter forårsake at mer eller mindre alt innhold på dette nettstedet gikk tapt.

Gründerbloggen slik dette nettstedet fremstår i dag, ble til etter en relansering i oktober 2018 – og vi er i skrivende stund helt i den innledende fasen med utviklingen av dette nettstedet.  Vårt mål er å utvikle Gründerbloggen til inspirasjon for gründere og ledere i små og mellomstore bedrifter – og på sikt bidra til at enda flere tar steget fra idéfasen til etablering og vekstbedrift.

– Jeg håper du finnet innholdet på Gründerbloggen til inspirasjon og nytte for deg og din bedrift!

Ansvarlig redaktør Gründerbloggen